About this.

Hola, sóc Jordi Rossell, també conegut com a 4Xsample. Sóc un apassionat de la tecnologia, la ciència i el disseny. M’agrada crear contingut original per a diferents plataformes, com ara Twitch o GitHub. També sóc un activista bastant actiu a les xarxes socials, on defenso els meus ideals i valors.

Un dels meus hobbies és la impressió 3D, que em permet materialitzar les meves idees i projectes que comparteixo a través de totes les plataformes que conec de l'estil tot i que últimament em centro més en Printables.com. Un altre dels meus hobbies és el disseny de samarretes, adhesius, tasses i altres productes amb els meus dissenys. Pots comprar-los a la meva botiga en línia botiga.4xsample.cat. Alguns dels meus dissenys estan inspirats en la ciència, la història o la cultura catalana, i altres són pur shitposting amb mems que em semblen graciosos.

Un dels meus objectius és contribuir al món open source en català, documentant els meus projectes en aquesta llengua. Crec que és important fomentar l’ús del català en l’àmbit tecnològic i científic, ja que hi ha pocs projectes a GitHub documentats en català. Pots veure el codi font dels meus projectes al meu perfil de GitHub.

En aquest blog intentaré anar explicant les històries més interessants darrere alguns dels meus dissenys o a vegades simplement deixar anar parrafades d’opinió personal que no cabrien en un twitt. Espero que t’hagi agradat conèixer-me una mica més i que gaudeixis del meu blog. Si tens algun comentari, suggeriment o pregunta, no dubtis a contactar amb mi. Moltes gràcies per llegir-me! 😊