Alguns dies son especials

Doctor Who és una sèrie de televisió britànica amb un nombre impressionant de 39 temporades, la sèrie ha estat una part integral de la cultura popular des del seu inici l'any 1963. En aquest post, explorarem part de la fascinant història d'aquesta sèrie de ciència-ficció.

El Doctor és un viatger del temps extraterrestre conegut com un Senyor del Temps. A través del seu icònic Tardis, una màquina del temps camuflada com una cabina telefònica polida a la forma dels anys 60, el Doctor es desplaça a través de l'espai i el temps, explorant diferents dimensions i ajudant persones i espècies en perill. Encara que aparenta ser un humà, el Doctor té una peculiaritat única: pot regenerar-se quan està a prop de la mort, canviat completament de forma i personalitat, permetent que diversos actors interpretin el mateix paper al llarg del temps.

Després de ser cancel·lada l'any 1989, Doctor Who va experimentar una resurrecció impressionant l'any 2005 amb el novè Doctor, interpretat de manera magistral per Christopher Eccleston. Aquesta represa va generar una nova era per a la sèrie i una gran expectació per part dels fans, i el Doctor es va presentar amb una energia renovada per continuar les seves aventures a través de l'espai i el temps.

El desè Doctor va ser interpretat pel brillant David Tennant, i la seva encarnació com el 10è Doctor és sense cap mena de dubte el més gran dels doctors i entre altres coses és per episodis màgics com l'episodi doble "Silenci a la biblioteca" i "El bosc dels morts".

Aquest episodi ens presenta la Dra. River Song però també resulta ser l'episodi on la River Song mor, encara que no serà l'últim en aparèixer en la història del Doctor. I precisament el discurs final de River Song es l'origen del disseny que encapçala aquest post.

RIVER [VEU EN OFF]: Tothom sap que tothom mor, però no cada dia, avui no.
RIVER [VEU EN OFF]: Alguns dies són especials. Alguns dies, són tan, tan especials. Alguns dies, no mor ningú.
RIVER [VEU EN OFF]: Hi ha ocasions, de tant en tant, un dia entre un milió, quan el vent està a favor i el Doctor fa una visita...
RIVER: Tothom viu.

I si us ha agradat la història podeu trobar la samarreta que apareix a la imatge, la que vaig fer en honor a aquesta història a:
https://botiga.4xsample.cat/products/some-days-are-special