El meu logotip

Algunes vegades se m'ha preguntat pel meu logo, i sé que més vegades s'ha callat en veure el meu logo perquè no s'ha entès tot el que hi ha dins.


És un logotip senzill, però que guarda bastant significat, òbviament és un logotip que beu de la famosa bandera negra, però no és només això.El meu logo és una reinterpretació del logotip de Xbox, la consola de videojocs que tant m'agrada i que tant m'ha marcat.Li he invertit els colors i l'he girat 90° en el sentit de les agulles del rellotge, que simbolitza avançar en el temps i que no quedar estancat en el passat.
A més, he afegit un estel blanc inspirat en la bandera negra, per mostrar el meu sentiment independentista.


El logotip també té un cercle que envolta tot el disseny, que amb els seus 360º fa referència a la Xbox 360, la consola que més estima li tinc i que més hores de diversió m'ha donat. El cercle també dona cohesió al disseny i representa unitat i la integritat.
Espero que t'hagi agradat aquesta explicació del meu logo i que t'hagi fet entendre una mica millor qui sóc i què m'apassiona.

Gràcies per llegir-me i fins aviat!

I si us ha agradat la història podeu trobar el marxandatge que he fet amb aquest logo aquí:
https://botiga.4xsample.cat/collections/4xlogo